space
Over Magnetiseur.nl Magnetiseur
INFORMATIE OVER MAGNETISEUR.NL

Laat ik mij eerst eens voorstellen. Mijn naam is Cees van Huik, geboren te Hilversum in 1948. Ik ben ruim 10 jaar geleden (2001) begonnen met het behandelen van cliënten, daarvoor behandelde ik familie, vrienden en kennissen. Door voor mij de juiste studie te volgen en mij te certificeren kreeg ik erkenning van mijn kunnen en startte ik mijn praktijk.

Erkenning door beroepsverenigingen en erkende instanties, beroepsvereniging Het Verbond, RBNG stichting HBO register Natuurlijke gezondheidszorg, Vektis AGB tonen aan dat ik mijn beroep professioneel uitvoer en niet in de categorie ‘ kwakzalver’ thuis hoor.

Door de jaren heen heb ik cliënten van alle leeftijden behandeld. Bij klachten zoals: lichamelijke, emotionele en psychische trauma’s heb ik goede resultaten bereikt.
Specifiek bij kinderen: bedplassen, autisme, ADHD, angsten. Specifiek bij volwassen: burn-out, migraine, jeugdtrauma's, dystrofie stervensbegeleiding, relatiesfeer.

Het zal duidelijk zijn dat deze vorm van alternatieve therapie geen vervanging is van de reguliere geneeskunde, maar een behandelvorm kan zijn die naast de reguliere geneeskunde plaats kan vinden. Uw huisarts en/of specialist blijft altijd uw eerste aanspreekpunt.
Navigatie
Over Magnetiseur.nl


space
MAGNETISEUR.NL 2011 | SITEMAP
Welkom op Magnetiseur.nl Informatie over Magnetiseur.nl Informatie over behandelingen bij Magnetiseur.nl Informatie over de praktijk van Magnetiseur.nl Neem contact op met Magnetiseur.nl